PDF Hlovate ✓ PDF Gurindam Jiwa MOBI Á ✓ ant web.co

❮PDF / Epub❯ ☃ Gurindam Jiwa ✐ Author Hlovate – Ant-web.co Ceritera 1 Schubert's Serenade oleh HlovateLagunya penuh dengan kenangan Dan dengan kenangan itu cerita ini ditulisCeritera 2 Vendetta oleh ImaenDengan jari aku gali sedikit tanah di nisannya kukuburkCeritera 1 Schubert's Serenade oleh HlovateLagunya penuh dengan kenangan Dan dengan kenangan itu cerita ini ditulisCeritera 2 Vendetta oleh ImaenDengan.

Jari aku gali sedikit tanah di nisannya kukuburkan cincin itu di sisinyaHari ini adalah titik tanpa pulang lagiCeritera 3 Hati Andriyana oleh Noor Sur.

gurindam mobile jiwa ebok Gurindam Jiwa MOBIJari aku gali sedikit tanah di nisannya kukuburkan cincin itu di sisinyaHari ini adalah titik tanpa pulang lagiCeritera 3 Hati Andriyana oleh Noor Sur.

10 thoughts on “Gurindam Jiwa

  1. kuzzeen kuzzeen says:

    PDF Hlovate ✓ PDF Gurindam Jiwa MOBI Á ✓ ant web.co gurindam mobile, jiwa ebok, Gurindam Jiwa MOBIGurindam Jiwa HlovateBila dah terbiasa dengan 6 course meal tiba tiba dihidangkan dengan sepinggan nasi campur sahaja; mesti ada yang kurangheheheIni karya terakhir Hlovate dibaca Dah terbiasa dengan novel penuh so bila men


  2. heril azwan heril azwan says:

    PDF Hlovate ✓ PDF Gurindam Jiwa MOBI Á ✓ ant web.co gurindam mobile, jiwa ebok, Gurindam Jiwa MOBIgurindam jiwa sebagaimana namanya begitulah ia lembut membuai jiwa1 Schubert's Serenade5apa yang memikat dalam tulisan Hlovate begitu dekatnya watak2 yang dilakarkan dengan dunia sebenar atau pun anganan yang tak tercapai di zaman persekolahankolejwatak2 dilakarkan begitu teliti dengan details yang cukup lengkap bukan hanya sekadar kata2 tanpa bukti yang sahihuntuk pembaca yang buta muzik sepe


  3. Asmar Shah Asmar Shah says:

    PDF Hlovate ✓ PDF Gurindam Jiwa MOBI Á ✓ ant web.co gurindam mobile, jiwa ebok, Gurindam Jiwa MOBIaku tinggalkan buku unleash the night seketika bila ternampak buku ni kat atas rak buku ni melambai lambai minta untuk dibaca lagi Heeeesetelah aku tamatkan buku ni sekali lagi aku tersilap bagi bintang rasanya aku tak tahu kenapa aku just bagi tiga bintang pada waktu dulu mungkin masa aku baca tu aku bergaduh dengan masalah kut hahahacerita pertama seperti biasa mesti air mata aku bergenang di birai mata bila baca bab bab yang nak habis memang tak dinafikan hlovate terar hasilkan karya dan buat pembaca terus bermain dengan perasaan huuuceritera dua karya penulis ni memang aku suka mungkin aku terlalu banyak baca cerita lejen dan fixi tu kut yang aku rasa suka dengan cerita ni tapi bila berkali aku baca cerita ni memang aku terbayang seorang brader yang aku kenal dia seorang askar sedang berlari dengan pistol di tangan nak balas dendam adeh Kalau brader tu tahu mesti dia gelak berabis heheceritera k


  4. anahashim anahashim says:

    PDF Hlovate ✓ PDF Gurindam Jiwa MOBI Á ✓ ant web.co gurindam mobile, jiwa ebok, Gurindam Jiwa MOBIAssalamualaikumAlhamdulillah buku kedua untuk tahun 2017menghabiskan buku buku lama yang tidak disentuh atau separuh jalan membacanyaTeruskan membaca


  5. Gobokairina Gobokairina says:

    PDF Hlovate ✓ PDF Gurindam Jiwa MOBI Á ✓ ant web.co gurindam mobile, jiwa ebok, Gurindam Jiwa MOBICeriteria I Schubert’s Serenade Hlovate Schubert's Serenade lagunya penuh dengan kenanganDan dengan kenangan itu cerita ini ditulisIngatan untuk mereka yang pernah hadir dalam hidup sayaIngatan untuk mereka yang pernah bersama melalui 'waktu itu' bersama sayaIngatan untuk lagu lagu yang pernah bertanda dalam hidup sayaIngatan untuk hari hari yang pernah menjadi sebahagian dari hidup sayaMungkin lagunya sedihMungkin ceritanya pun sedihNamun kenangan yang bertanda dalam diri sayayang datang bersama lagu ini tiada sejarah dan air mataThere could be beauty in tragedy anyway Blurb novelBerkisar tentang Ju’a yang bagaikan ‘terpaksa’ menerima kehadiran Shah dalam keluarganya setelah ibunya berkahwin dengan Uncle Zainal B


  6. Syaz Shuk Syaz Shuk says:

    PDF Hlovate ✓ PDF Gurindam Jiwa MOBI Á ✓ ant web.co gurindam mobile, jiwa ebok, Gurindam Jiwa MOBIreview for Schubert's Serenade onlySatu satunya novelcerpen kot? H yang boleh buat aku menangis Perwatakan Ju'a ni lebih kurang dengan kebanyakan watak ciptaan H yang lain seperti Addin Trisy Minn dll What I admire most about Ju'a is that dia masih mampu menjaga aurat dengan abang tiri eventhough diorang duduk satu rumah which is pada aku sangat susah utk orang melayu bias


  7. Yazlina Saduri Yazlina Saduri says:

    PDF Hlovate ✓ PDF Gurindam Jiwa MOBI Á ✓ ant web.co gurindam mobile, jiwa ebok, Gurindam Jiwa MOBIBestnya semua ketiga tiga ceritera dalam novel ini best sangat Walaupun hanya sekitar 200 mukasurat kisah kisah yang dinukilkan amat mengesankan Schubert's Serenade kisah kasih adik abang yang tiada pertalian darah Vendetta sebuah kisah seorang suami yang bertekad melunaskan janji matinya terhadap petualang yang membunuh sang isteri tercinta Hati Andriyana pula kisah anak cucu cicit yang mencari kebenaran demi membongkar fitnah yang menodai susur galur keluarga Sebenarnya tak terdaya saya nak membuat kesimpulan untuk ketiga tiga ceritera karya novelist hebat ni Yang saya tahu hanya satu membaca buku yang penuh emosi ini memberi kepuasan tahap tinggi


  8. LadyKeira Zachary LadyKeira Zachary says:

    PDF Hlovate ✓ PDF Gurindam Jiwa MOBI Á ✓ ant web.co gurindam mobile, jiwa ebok, Gurindam Jiwa MOBIawesome


  9. Ain Ain says:

    PDF Hlovate ✓ PDF Gurindam Jiwa MOBI Á ✓ ant web.co gurindam mobile, jiwa ebok, Gurindam Jiwa MOBIdrmuslimahblogspotcomTajuk buku Gurindam JiwaPenulis Hlovate Imaen Noor SurayaKeluaran Jemari SeniHalaman 496 msUlasan Ain Sabrina Ada 3 kisah dalam Gurindam Jiwa yang berlainan temanyaCeritera I Schubert’s Serenade karya HlovateKisah pendek dari Hlovate membawa watak Ju’a dengan Shah Kali ini tiada tema percintaan dibawa kerana Ju’a dan Shah adalah adik dan abang walaupun tidak seibu dan sebapa Pada mulanya Ju’a amat tidak menyenangi kehadiran Shah sedangkan t


  10. Intan Musa Intan Musa says:

    PDF Hlovate ✓ PDF Gurindam Jiwa MOBI Á ✓ ant web.co gurindam mobile, jiwa ebok, Gurindam Jiwa MOBITiga penulis yang amat berbakat Dua daripadanya amat saya minati Terima kasihHlovate Schubert's Serenade lagu yang penuh kenangan untuk seorang Najwa Ju'a kepada Shaharmi Abang Shah Bila Abang Shah meninggal dunia Ju'a kehilangan dan tidak dapat meneruskan minatnya kepada musik Dia lebih menumpukan dirinya kepada pelajaran serta doa untuk kesejahteraan Abang Shahnya Imaen pertama kali membaca hasil tulisannya Vendetta 'D' kehilangan isteri tersayang semasa mereka berbelanja di Antwerp Finest Dari hari itu dia nekad untuk membalas dendam ke atas mereka yang terlibat Rupanya mereka adalah penjayah yang bertaraf antarabangsa Dalam misi melaksanakan dendam 'D' menemui seseorang yang dapat mencuit hatinya yang kekosongan Perjalanan memenuhi dendam juga adalah jalan mengenali T


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *